sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Yhdestä kännissä

Tekisi mieli kiljua, mutta en voi, kun kaveri2 on suihkussa ja aikaa kirjoittaa on niin vähän. Teitä on vittu 17 lukijaa :o

Eilinen meni vähän eritavalla kuin olin suunnitellut, mutta silti oli hauskaa. Kaveri2 tuli meille ja sitä oli niiin (!!!) kiva nähdä ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen.

Eilen ostin ensimmäiset kortsut ikinä. Tosin vain kondomihaastetta varten, mutta huomasin, etten ole ainakaan valmis mihinkään pitemmälle, kun kortsujen osto jännitti niin paljon :DD

Lisäksi eilen saimme hakijan ja meitä oli 8 hengen porukka juomassa. Yksi oli kuskina ja voin vain kuvitella miten kamalaa hänellä oli meidän kanssamme. Itse join vain yhden somesbyn, mutta se kuitenkin nousi päähän.

Kaveri1 sitten vetikin ihan kunnolla ja hän ei meinannut edes pysyä millään pystyssä. Voitte kuvitella mitä seurasi kun laskuhumala tuli. Siellä itki vaikka kuka.

Kaikista pahin oli, että olin luvannut majoittaa kaveri1 ja kaveri2. Meillä oli porukat kotona ja meinasin itse ruveta itkemään lähinnä sen takia, kun arvelin mitä voisi tapahtua, kun vien heidät meille. Jostain ihmeen jutusta porukat eivät kuitenkaan huomanneet että olimme kännissä, ja kaikki meni (onneksi) hyvin.

Kännäämisessä niin isolla porukalla oli hyviä puolia, koska en alunperin tuntenut 3 muista, mutta nyt olen tutustunut ainakin heidän känni versioonsa.

Kirjoitan varmaan huomenna pitemmästi ja vähän tärkeämmästä aiheesta, kun on aikaa. Sori ehkä turhin postaus ikinä :D


4 kommenttia: