lauantai 23. heinäkuuta 2016

Arvet on kauniita

Istun tällä hetkellä junassa matkalla kotiin. Kuulokkeista kuuluu Antti Tuiskua ja sain hyvän postaus idea, joten eikun kirjoittamaan vain.

Triggeroivaa tekstiä
-----------------------------

Mä myönnän: En näe syytä lopettaa viiltelyä, vaikka edelliskerrasta onkin jo reilu kuukausi. Jos minulla olisi nyt paha olla, en näe syytä, miksen viiltäisi. Ainoa asia, joka hillitsee on arvet. Jos viiltelystä ei jäisi arpia, en olisi varmaan koskaan aloittanutkaan sitä. Kuitenkin arvet on syy, miksen halua viiltää.

Mun mielestä arvet on kauniita. Uskallan myöntää asian, koska kaverini kertoi kännissä ajattelevansa samoin. Arvet kertoo, että on selvinnyt jostain.

Tätä en ole kertonut kenellekkään: Aloitin viiltelyn todella monesta syystä. Ratkaisevin niistä oli kuitenkin, kun sain verta vuotavan jäljen käteeni jostain rautalangasta vahingossa. Arpi oli minusta ihan tavattoman kaunis. Halusin uuden sellaisen jäljen, kun arpea ei enää erottanut kuin tarkasti katsottuna. Kun tein uuden jäljen, niin tuntuikin se niin hyvältä, että jäin koukkuun samantien.

Edelleen rautalanka-aidasta tullut arpi näkyy himmeänä käsivarressani. Se on erillän muista jäljistä, vaikka alkuun sen päältä viiltelinkin. Se johtuu siitä, etä alkuun viilsin juuri ja juuri vertavuotavia jälkiä. Lisäksi rautalanka-aidasta tullut arpi on pystysuorassa, kun muut ovat vaaka suorassa.

Nyt kun olen ollut pidempiä ikoja viiltämättä, niin käteni on enää raidallinen. Kyllä siitä edelleen näkee, että olen viillellyt, mutta se ei näytä pahalta. Kaveri2 pyysi kännissä, että näytän hänelle käden ja kun näytin, hän näurahti vain "Tiikeri". Se kuvaa hyvin kättäni :D En todellakaan ottanut pahalla kommenttia, mutta kommentti pisti miettimään.

Lopulta, onko niin paha, että käteni on "tiikeri", kun vaihtoehto on kuolema. Olen varma, että ilman viiltelyä en olisi selvinnyt vaikeimpia hetkiä. Arvet kertoo, että mun on pitänyt taistella, että olen pysynyt hengissä.

Kaveri ei todennäköisesti muista edes koko kommenttia, koska hän oli juonut niin paljon, ettei oikein muista muutakaan.

En suosittele kenellekään viiltelyä, ja jos sitä et ole aloittanut, niin älä aloita! Jos olet aloittanut, niin koita lopettaa, jos mahdollista, jos ei niin viiltele vain silloin kun on ihan pakko. Niin minäkin yritän tehdä.

Mitä mieltä te olette? Ovatko arvet kauniita, vai ajattelenko vain sairaalla tavalla?

10 kommenttia:

  1. Tavallaan pidän itsekin arpia kauniina, ja varsinkin itse viiltelyvaiheessa tunnen suurta mielihyvää siitä että verta vuotaa ja kädessä on ihan kunnon haava. Sairasta varmaan, mutta ei sille mitään voi.

    Sulla on muuten tosi ihana blogi! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jee en ole ainoa :D juurikin tuo vaihe on yksi parhaista kohdista arvista. Ehkä sitä pitää vain hyväksyä, että on sairas.. :D

      Poista
  2. Et ole ainut joka ajattelee noin, itsekin pidän arpia kauniina. Nautin myös siitä kun kädessä on iso haava ja toivon aina että siitä jäisi iso arpi. Tää kuulostaa varmasti sairaalta mutta se vaan on niin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten oo ainoo! :D
      Osaan samaistua tuohon, että toivoo, että jäisi iso arpi. Joissakin arvissa harmittaa kun ne heti lähtee pois:/

      Poista
  3. Mun mielestä arvet ei ole fyysisesti kauniita, mutta henkisesti juu. Että jos joku henkilö puhuu sinulle aiheesta, joka on herkkä paikka (josta on jäänyt arpi), niin tämä herkkä kohta ei ole enää niin herkkä, että arpi repeää (alkaa vuotamaan verta). Mielessäni kuulosti ymmärrettävältä, nyt ei.

    Voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun mielestä taas myös fyysiset arvet on kauniita. Ne kertoo että on hengissä. Esim. Leikkausarvet. Ilman niitä olisi moni kuollut. Kiitos sulle jokatapauksessa♡

      Poista
  4. Arvet on jollain tapaa kauniista, mutta itse en pytyisi viiltelemään. Enkä haluakkaan. Mielenkiintoisia ajatuksia pärjäile!:)

    • Vilja
    http://elamaanikamerarullassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Arvet ovat tavallaan kauniita, tavallaan ei. Monesti arvet kertovat vain elämästä ja sen vaiheista, mutta itse en viiltelisi :) Paljon tsemppiä sulle!

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, hyvä ettet viiltele :) En tarkoittanut sinällään vain viiltelyarpia, vaan myös sellaisia arpia, jotka kertovat ihan tavallisesti kaatumisestakin. Jos kaatuminen tapahtuu silloin kun on kivaa vaikka kavereiden kanssa, niin se on minulle vähän kuin muisto tilanteesta :) Kiitos!<3

      Poista