torstai 24. maaliskuuta 2016

Hän tästä selviytyy kun sieluaan ei myy, Sydäntään hän ei anna kellekkään. Hän kyllä selviytyy kun sieluaan ei myy, Sisintään hän ei näytä kellekkään.



Siteeraus Antti Tuiskun biisistä Tähtiotsa. En ymmärrä, miten tämä on yhtäkkiä tullut niin tärkeäksi mulle. Se ei lopulta ole lähelläkään sitä mitä tunnen. Joku voisi sanoa etten tiedä, mistä tuossa lauletaan, enhän ole koskaan edes seurustellut oikeasti. En voi tietää, miltä tuntuu erota, koska en ole kertaakaan eronnut oikeasti.

Vaikken seurustellutkaan jätkän kanssa, josta muistaakseni viimeksi kirjoitin; tuntui hänen blokkaaminen whatsuppissa silti pahalta. Selitin kaiken ennen blokkaamista jätkälle, mutta silti juttelemisen lopettaminen tuntui pahalta. Varsinkin kun jätkä soitti sen jälkeen vielä monta kertaa, ahdistus vain kasvoi.

Olisin vain halunnut puhua jonkun kanssa tästä, mitä tunsin, mutta psykologi oli varannut ajan seuraavalle kerralle vasta parin viikon päähän. Tuntui myös, ettei kavereita kiinnosta. Yritin montaa kertaa jutella kavereiden kanssa jätkästä, mutta se ei onnistunut.

Tuntuu kuin en voisi luottaa yhteenkään ihmiseen maailmassa, kuin kaikki olisivat minua vastaan.

Koulussa olen yläasteella viihtynyt joko ihastusten tai kavereiden voimalla, mutta tällä hetkellä en uskalla ihastua. Kokemuksesta tiedän nyt, etten ole valmis seurustelemaan (ei sillä et mä jonku saisinki). Kavereista en tiedä. Toisaalta mä nautin niitten seurasta, muttei kiinnostaisi olla tunneilla aina siinä välissä.

Ja ei meillä niin hauskaa ole, että se olisi syy viihtyä koulussa. Ensimmäisellä tunnilla mietin aina, että niin miksiköhän mä tulin tänäänkin kouluun…

Välillä mietin, mitä helvetin järkeä musta on täällä. Aiheutan ihmisille vain kipua, enkä hyödytä ketään. Voin rehellisesti sanoa, että jos nyt kuolisin ei todennäköisesti kukaan edes huomaisi. Tai jos sattumalta joku tajuaisi minun kuolleen, ei se merkkaisi hänelle mitään.

En ymmärrä, miksi välitän ihmisistä kun tiedän, ettei kukaan heistä välitä minusta oikeasti. Ehkä en halua kenellekään muulle samanlaista oloa.

Uusia jälkiä ei ole tullut. Eilen olisin muuten retkahtanut, mutta sukulaisia yökylässä, niin ei pokka riittänyt (onneksi tällä kertaa osasin hillitä itseni…).

Tänä iltana kaikki mahdollisuudet ovat auki, koska olemme kotona, eikä uintiakaan ole seuraavalla viikolla. Pelottaa. En hallitse itseäni.

4 kommenttia:

  1. Muista, että on aina joku joka välittää susta sellaisena kuin olet, yritä uskoa siihen. Tuntuu niin pahalta kun ei voi auttaa sua täältä tai antaa piristävää voimahalia. Kaikki muuttuu paremmaksi, vaikka nyt ei näyttäisikään siltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaan tuntuu jotenkin niin epätodelliselta :( Mut kiitos sulle ihanasta kommentista :)

      Poista
  2. Itse käyn vähän samoja fiiliksiä omassa elämässäni tällä hetkellä läpi. Tuntuu kuin kaikki kaatuisi päälleen ja kukaan ei välitä. Kliseisesti sanottuna tuntuu siltä, kuin olisi yksin koko maailmaa vastaan. Vaikka ei seurustelisikaan, on tuollaiset "erot" aina rankkoja. Mutta siitä myös tietää että sillä mitä on ollut on ollut merkitystä. Vaikka se tuntuu pahalta, se että avautuu toiselle vaikka takaraivossa ääni huutaa että ei ketään kiinnosta, on aina joku jota kiinnostaa. Se vie aikaa, mutta kyllä se siitä. Jokainen päivä on uusi päivä, uusi mahdollisuus. Ja ne ihmiset, jotka ei jää auttamaan, eivät tue, ovat niitä heikkoja ihmisiä. Niitä jotka eivät sua ansaitse. Muista kuitenkin se, että aina eivät ihmiset näe mitä toinen käy läpi. Joskus pitää itse olla se joka avaa suunsa saadakseen tukea ja apua. Haleja ja voimia! Sekä muista ettet ole yksin ♥

    VastaaPoista