tiistai 21. maaliskuuta 2017

Ihan vaan tavallinen päivä

Mua pyydettiin kirjottamaan paremmin menneestä päivästä, niin kyllähän  kirjotan sitte vaikka tuntuu ettei siin oo oikeen mitään järkee mut voinhan  ainakin yrittää.  

Kirjotan siis eilisestä, koska oli sellanen aika perus sellanen päivä, jollon ei ahista. Muutenkin tuntuu, että niitä päiviä, että ahistaa on koko ajan vähemmän, ja olisin voinu kirjottaa jo monta kertaa sellasesta päivästä edellisen postauksen jälkeen, mutta mul on koko ajan kauheesti kaikkee ja sit aina lykkään kirjottamista kun ei oo tavallaan mitään syytäkään ja sitte se vähän niinku jää. Lisäksi tuntuu, etten saa aikaseksi läheskään yhtä hyvää materiaalia kuin vaikkapa puolivuotta sitten, joten on ihan sairaan turhauttavaa yrittää edes kirjottaa ku oon liian kriittinen tekstiäni kohtaan. 

Niin ja lisäksi mainittakoon, että voitte olla ylpeitä musta :) Viiltelemättömyys on pitäny ja sitä on jatkunut jo reilu kolme kuukautta :) Kaikkein jännin on, että pikku hiljaa alkaa olla päiviä, jolloin en muista koko asiaa. Muutaman kerran jopa muutamaan päivään en ole edes pienessä mielessä ajatellut asiaa. Ehkä siitä voikin vielä päästä eroon.   

Mutta asiaan: 

Heräsin eilen siihen kun huoneessa oli valoisaa ja kun katsoin ulos, niin olin vain silleen, että tästä on kyl pakko tulla kiva päivä. 
 Maanantait on meillä ihan sairaan pitkiä päiviä koulussa, mutta motivaatio kuunteluun riitti kaikille muille paitsi viimeiselle tunnille ja olin ylpeä itsestäni. Kumminkin 8-16:30 on sellanen, että ihan oikeesti en meinaa selvitä siitä ja jaksoin oikeasti keskittyä ja kuunnella kaikilla tunneilla viimeistä lukuun ottamatta. 

Koulun jälkeen oli ruoka ja sen jälkeen käytiin tupakalla. Tupakoinnista on tulossa tällä menolla paha tapa mulle ku oon jo kolmena peräkkäisenä päivänä ottanut varmaan viidet savut ja muutenkin ehkä pitäis lopettaa heti alkuunsa.
  
Menin joksikin aikaa omaan huoneeseeni tekemään rästejä, kun kaveritkin oli menossa jossain. Sain muutamat tehtyä ja menimme yhdessä keittiöön kuuntelemaan musiikkia ja jauhamaan paskaa ja suunnittelimme, että lähdemme paistamaan vaahtokarkkeja.  

Emme kuitenkaan saaneet nuotiota syttymään ja päädyimme takaisin sisälle paistamaan vaahtokarkkeja tuikkujen avulla :D Juttelimme kaikkea deeppiä ja loppuillasta pelasimme vielä korttia. 

Siinä oli mun parempi päivä, mun mielestä tällaset on aika tylsiä lukea että kirjoittaa, joten kovin monesti ei varmaan tämmöstä tuu olemaan, mutta pitäis keksiä joku toinen aihe jos nää ahistukset sun muutki loppuu kesken (ei kyllä haittais ollenkaan vaikka loppuiski) niin ei oikein oo mistä kirjottaa :D Enköhän  jotain keksi ja tuskin ne aivan heti kokonaan loppuu.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa ettet oo viilellyt! Ja muutenkin, että fiilis on useammin parempi :) Tää postaus oli kyllä kiva vaihtelu, vaikkei sulla mitään niin ihmeellistä sanottavaa oisikaan ollut. Ja mitä tupakointiin tulee, kannattaa kyllä lopettaa vielä kun pystyy. Itsellä kans ihan järkyttävä tapariippuvuus ... Voin olla vaikka kuukausia polttamatta, eikä tuu mitään fyysisiä ongelmia, mutta aina kun on tylsää tai seisoskelen/kävelen ulkona niin tekisi mieli polttaa kun siihen on niin tottunut!

    VastaaPoista
  2. Joo siis en mä koskaan oo polttamalla polttanukkaa, mut hyvähä se ois olla kokonaa alottamattaki😅 kiitos piristävästä kommentista😇

    VastaaPoista